Fiti Boho Chic si in 2012!

Pentru cele dintre voi care se intrebau ce inseamna “boho”, aceasta este prescurtarea de la “bohemian”, referindu-se la acel stil vestimentar caracteristic persoanelor nonconformiste. Cu toate acestea, moda boema este un mega-trend pentru toata lumea, nu numai pentru excentrice. Afla care sunt piesele cheie ale acestei tendinte pentru a o putea aborda cu succes.

Stilul este unul casual si relaxat, cu un aer cand glamour,  cand hippie. Fanele boho-ului abordeaza si haine vintage sau second hand, alaturandu-le pieselor high-class sau no-name. Boho-ul este o combinatie intre folk, punk, hippie urban, modern si neconventional. Bandanele, jachetele scurte din piele, bluzele lejere, cele cu imprimeu, franjurii, denimul, sandalele plate, blanita, pielea intoarsa, toate fac parte din recuzita boho-ului.

Ţinutele boho sunt eclectice, originale şi îmbină elemente surprinzătoare precum dantela, bumbacul, pânza, inul. În linii mari, boho merge pe rochii şi fuste maxi, gipsy style, topuri scurte şi largi, rochiţe delicate, cu volane, broderii, imprimeuri florale, accesorii masive, colorate, aurite, şlapi, sandale cu nojiţe, espadrile sau ghetuţe.

Culorile tari, mixate curajos, sunt o altă caracteristică a stilului boho. Rochiţele scurte, vaporoase, cu volănaşe şi imprimeuri sunt iarăşi în trend.

Elementele cheie ale acestui curent sunt rochiile si fustele lungi, tunicile orientale si bluzele albe, broderiile, aplicatiile cu dantela, macrameu, imprimeurile florale, culorile si materialele naturale. Stilul Boho Chic preia influentele etnice, artizanale si vintage din moda hippie aducandu-le la un alt nivel: chic, modern, sofisticat.

In concluzie, sa fii Boho Chic, inseamna sa fii naturala, libera si originala.

Hippiebox promoveaza de cativa ani conceptul de Boho Chic prin produsele creatie proprie.  Va asteptam si in 2012 sa ne vizitati si sa achizitionati produsele noastre UNICAT. Cu siguranta va veti simti Boho Chic🙂 !

____________________________________________________________________________________________Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s